torstai 31. lokakuuta 2013

Taikinaterapiaa, osa 2. Pizza, kait tämäkin on kasarikamaa?

En ole varsin hyvä pizzan vääntäjä; milloin pohja on liian paksua tai rasvaista. 
No joo, ei kuulu bravuuriruokiini, eikä pizzani ole samanlaista pizzaa kuin pizzerioissa vaan enemmänkin suolaista piirakkaa. (Tähän kyllä täytyy huomauttaa, ettei nämä suomalaiset pizzat ole pizzaa nähneetkään, kun vertaa aitoon italialaiseen pizzaan, jota olen päässyt maistelemaan Roomassa). 

Tällä kertaa kamera tallensi tuotokseni ja itse olin tyytyväinen pizzaani. Täytteinä käytin jauhelihaa, itse tehtyä tomaattisoosia, tonnikalaa, juustoa, fetaa, ananasta sekä aurinkokuivattua tomaattia. 



Tämän verran jäi illalta seuraavaan päivään :)

Mitä täytteitä itse käytät pizzassasi?
Poikkeaako itse tekemän pizzan täytteet siitä, mitä tilaat pizzeriassa?

2 kommenttia:

  1. Me tehdään kotona karppipitsaa eli pohjaan tulee rahkaa, raejuustoa, soodaa puoli teelusikallista, 3rkl ruisjauhoja ja kananmuna. Muutakin sinne voi laittaa esim. juustoraastetta ja leseitä. Pohja paistetaan ensin ja sit lisätään täytteet ja uudelleen uuniin :)

    T: Meira

    VastaaPoista
  2. Hei
    Ja kiitos vinkistä!
    Kuulostaa hyvältä, pitääpä koittaa tuota seuraavalla kerralla :)
    Mikä lämpötila ja paistoaika? Entä kuinka iso tuosta määrästä tulee?

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3